Meklēt


Meklēt


Jautājums un atbildes

Gints

12 Jun 2017

Spice 9m

(Ūdensapgāde)

Labdien!

Spice ir dārzā un 10m truba iekšā mājā, kur stāv JSWm-10MX-24H ar 200l spiedkatlu. Viss darbojās kādus 2 gadus bez problēmām un tad pāris reizes konstatējām, ka sūknis nespēj uzdzīt 3 baru spiedienu. Vienreiz viss pagrabs bija pilns ar dūmiem un pats sūknis uzkarsis karsts, bet nebija izslēdzies. Pēc šī gadījuma samazināju nepieciešamo spiedienu uz 2.5atm. Tagad viss strādā +/- normāli, dārzu var laistīt stundām. Vai varētu būt, ka sūkņa jauda ir nepietiekama vai kaut kas ir nodilis? Varbūt šis sūknis nav piemērots? Ar tik zemu spiedienu mājas otrajā stāvā dušā ir grūti nomazgāties.

Akvedukts

15 Jun 2017

Spice 9m

Ja sūknis darbojies 2 gadus bez problēmām un pēkšņi nepadod ūdeni vajadzīgajā daudzumā, tad jāsecina, ka kaut kas ir noticis sūkņa iekšienē,
Ja sūknis strādājis ilgstoši neatslēdzoties un bijis stipri sakarsis, tad ir iespēja, ka sūknī esošās plastmasas detaļas karstuma iespaidā ir mainījušas formu, un līdz ar to ir izmainījušies sūkņa hidrauliskie parametri. Sūknis jāved uz Akvedukta remontdarbnīcu pārbaudei.

Turpini diskusiju

Atbildēt: Gints

Datums: 12 Jun 2017

 

Ievadiet zemāk šeit redzamo kodu


Tēmas un atbildes no:

akvedukts   - Akvedukts

Autorizēts lietotājs - Reģistrēts "Akvedukts" klients

Viesis - Nereģistrēts apmeklētājs