Search


Search


Question and answers

Laura

19 Oct 2018

Siltais ūdens privātmājā

(Ūdensapgāde)

Labdien!
Mums privātmājā nepieciešams nodrošināt silto ūdeni. Līdz šim mums bija ūdens boileris (ūdens tika sildīts ar centrālapkures palīdzību), bet tas salūza. Ja nemaldos, elektrības pieslēgums mums ir 32A. Man šķiet, ka optimālais variants varētu būt parastais ūdens boileris 100- 150 litri (mājā parasti dzīvo 2 cilvēki), kuru - tāpat kā līdz šim varētu uzsildīt ar centrālapkures palīdzību + papildus caurplūdes ūdens sildītājs (mājā ir vanna ar dušu+ divas izlietnes). Vai šāds risinājums ir iespējams? Kādiem vēl aspektiem būtu jāpievērš vērība un kādi Jūsu produkti varētu būt piemēroti minētajā gadījumā?

Akvedukts

19 Oct 2018

Siltais ūdens privātmājā

Kā noprotams, apkures sezonas laikā Jūs vēlaties sagatavot silto ūdeni ar karstā ūdens tvertnes (versija ar čūsku vai tvertne/tvertnē) palīdzību, bet, piemēram, apkures starpsezonas laikā ar caurplūdes ūdens sildītāju. Mums piedāvājumā ir gan vieni, gan otri. Karstā ūdens tvertnes (kombinētie ūdens sildītāji) no ražotājiem Kospel, Leov, bet caurplūdes ūdens sildītāji no Kospel. Sīkāku informāciju par šiem produktiem skatīt mūsu mājas lapā: https://www.akvedukts.lv/lv/e-noliktava/udens_silditajs .
No piedāvātajiem caurplūdes ūdens sildītāju modeļiem ieteiktu izvēlēties kādu no variantiem ar elektronisko vadību KDE, PPE2 vai PPVE. Noteikti jāvērš uzmanība to tehniskajiem parametriem, piemēram, 12 kW modelim ražība pie temperatūras pieauguma 30˚C ir 7,2 litri/min, bet nominālais spriegums 380V un nomināli patērējamā jauda 3x22,8 A.
Jautājumu gadījumā, lūdzu, zvaniet - tālrunis: +371 67 606 390 vai rakstiet info@akvedukts.lv

Continue the discussion

Reply to: Laura

Date: 19 Oct 2018

 

Please enter the shown security code below


Topics and responses by:

akvedukts   - Akvedukts

Authorized user - A registered customer of "Akvedukts"

Guest - A non-registered visitor