Поиск


Поиск


Вопрос и ответы

Andis

27 Apr 2020

Ūdens spiediens privātmājā

(Ūdensapgāde)

Iesakiet kādu sistēmu izveidot, lai uzlabotu ūidens spiedienu.
Lauku privātmāja ar ūdenspadevi no Ūdenstorņa. Spiediens švaks un mēdz pat uz brīdi pazus, kad kaimiņš laista dārzu (dzīvo zēmākā punkta pret manu māju) vai arī spiediens samazinās, kad, piemēram, tualetā nolaiž ūdeni. 100m no mājas ir aka, kurā ir krāns uz mūsu māju.

Ir blakus saimniecības ēka, kurā varētu izvietot kādu 1t tverni+ hidroforu/spiedkarlu ar sūkni vai ko tamlīdzīgu (neesmu speciālists šajā sakarā, tāpēc jautāju), lai māja nav jāliek skaļš sūknis.

Variantu rakt jaunu cauruli līdz ūdenstornim (kādi 400m) īsti neizskatu

Akvedukts

30 Apr 2020

Ūdens spiediens privātmājā

Ja līdz ēkai pienāk pietiekams ūdens apjoms un problēma ir tikai ar spiedienu, tad var uzstādīt spiediena elektronisku paaugstināšanas sūkni saimniecības ēkā, vai pašā mājā. Piemēram, preci 110737 Sūknis Scala2, kam līdz jūnija beigām ir arī īpaša akcijas cena. Padziļinātas situācijas un labākā risinājuma izpētei iesakām pieaicināt ūdensapgādes speciālistu, kas noteikti ieteiks labāko risinājumu.

Andis

04 Jun 2020

Ūdens spiediens privātmājā

Tad papildus sūknim Scala2 man būs nepieciešams, piemēram, šis ELBI CV300 bačoks (https://www.akvedukts.lv/lv/prece/polietilena-tvertne-cv-300-elbi?popup=1) un šāds vārsts (https://www.akvedukts.lv/lv/prece/gravitac-varsts-mehanisks-1-quick-stop-elbi?popup=1) ?
Varbūt ir vēl ieteikums kādam filtram ko uzlikta (laikam jau posmā pēc bačoka līdz sūknim, lai neierauj kaut kādu cieto daļiņu) ?

Andis

04 Jun 2020

Ūdens spiediens privātmājā

Vai šīs preces var nopirkt uzreiz vai jāpasūta?

Akvedukts

05 Jun 2020

Ūdens spiediens privātmājā

Ja nepieciešams paaugstināt spiedienu, tad tvertne nav jāuzstāda. Ja tiek uzstādīta papildu tvertne kā ūdens rezervuārs, kurā vispirms uzkrājas nepieciešamais ūdens daudzums, kas pēc vajadzības tiek padots uz saimniecību, tad nav obligāti nepieciešams sūknis Scala2, var izvēlēties jebkuru ūdens apgādes automātu ar vajadzīgo spiedienu un ražīgumu. Tvertnes CV-300, CV-500 un CV-750 uz šo brīdi ir pieejamas noliktavā. Arī pārējie minētie materiāli ir pieejami.

Продолжай дискуссию

Ответить: Andis

Дата 27 Apr 2020

 

Введите ниже показанный код безопасности


Вопросы задали и отвечали:

akvedukts   - Akvedukts

Авторизованный пользователь - Регистрированный клиент "Akvedukts"

Посетитель - Незарегистрированный посетитель