Поиск


Поиск


Вопрос и ответы

Kristaps

09 Apr 2021

apkures termostats.

(Apkure)

Labdien!

Pašlaik, mums granulu katlu kontrolē SIEMENS RDH10 termostats. Viss tā kā apmirinātu izņemot to, ka termostata diapazons ir 1,5C. Piemēram, ja istabā ir uzlikti 21 grādI siltuma, tad katlu iekšā slēgsies tikai pie 20 grādiem un ārā pie 21,5c. Starpība 1,5c.
Sakiet, vai ir termostati ar mazāku vai 'pieregulējamu' starpību, pēc vēlēšanās? Varbūt, to var jau izdarīt manam modelim?

Paldies jau iepriekš!

Akvedukts

12 Apr 2021

apkures termostats.

Jums ir taisnība, ka visiem Siemens elektroniskiem termostatiem temperatūras pārslēgšanās starpības diapazons ir 1°K un mērīšanas/temperatūras uzstādīšanas precizitāte 0.5°C. Faktiski ekspluatācijā tas nodrošina ieslēgšanās/atslēgšanās temperatūras starpību pie 1.5°K. Gan mērīšanas precizitāti, gan pārslēgšanas diapazonu Siemens termostatiem nomainīt nevar – tie ir rūpnīcā noteikti parametri.


Mūsu sortimentā ir pieejams pēc funkcionalitātes līdzīgs vadu telpas termostats no ražotāja Auraton (preces kods K00226). Šim termostatam ir iespējams definēt sekojošus parametrus:
• Histerēzi — histerēze kalpo, lai novērstu pārāk biežu iekārtas ieslēgšanos mazu temperatūras svārstību ietekmē. Piemēram, histerēzei HI 2 pie uzstādītās temperatūras 20°C, katla ieslēgšanās notiks pie 19,8°C, bet izslēgšanās pie 20,2°C. Histerēzei HI 4 pie uzstādītās temperatūras 20°C, katla ieslēgšanās notiks pie 19,6°C, bet izslēgšanās pie 20,4°C.
• Pauzi — pauze kalpo, lai novērstu pārāk biežu iekārtu ieslēgšanos īslaicīgu gaisa plūsmu ietekmē (piemēram, atvērts logs).
Telpas termostats Auraton 2021 nodrošina arī nedēļas programmēšanas funkciju starp diviem temperatūras iestatījumiem.

Kristaps

13 Apr 2021

apkures termostats.

Liels paldies par izsmeļošu atbildi. Tagad tik jāizlemj!

Продолжай дискуссию

Ответить: Kristaps

Дата 09 Apr 2021

 

Введите ниже показанный код безопасности


Вопросы задали и отвечали:

akvedukts   - Akvedukts

Авторизованный пользователь - Регистрированный клиент "Akvedukts"

Посетитель - Незарегистрированный посетитель