Поиск


Поиск


Вопрос и ответы

Kalvis

20 Jun 2021

Ūdens sūknis dārza laistīšanai

(Ūdensapgāde)

Labdien. Vēlējos uzzināt, kāds varētu būt optimālākais ūdenssūknis priekš dārza laistīšanas. Priekš dārza laistīšanas tiktu izmantots upes ūdens. Augstuma starpība starp upi un dārzu ir apmēram 17m un attālums ir apmēram 600m. Interesētu sūknis, kas spēj strādāt ilgstoši. .

Akvedukts

21 Jun 2021

Ūdens sūknis dārza laistīšanai

Lai atbildētu uz šo jautājumu, nepieciešama papildu informācija. Vai sūknis var būt liekams krastā, vai tam jābūt iegremdējamam? Vai sūkņa atrašanās vietā ir pieejama elektrība? Vai no sūkņa atrašanās vietas līdz dārzam jau ir kāds cauruļvads? Kāda ūdens plūsma (l/min) un ar kādu spiedienu jānodrošina?

Kalvis

21 Jun 2021

Ūdens sūknis dārza laistīšanai

Tā kā upē ūdens līmenis nav ļoti liels, tad bija doma sūkni novietot krastā, kur būtu pieejama arī elektrība. Paredzēts ūdens sistēmu izbūvēt no jauna, tā kā esošs cauruļvads nav. Doma bija maģistrālo cauruli likt ar diametru 50mm un tad galā atrastos parastā dārza šļūtene. Domāju ka optimālais ūdens plūsmas daudzums varētu būt 2000-3000 l/h. Spiedienam varētu nebūt liela nozīme, galvenais nogādāt ūdeni līdz dārzam.

Akvedukts

21 Jun 2021

Ūdens sūknis dārza laistīšanai

Nosacījumi: ģeometriskais celšanas augstums 17 metri, cauruļvada garums 600mm, cauruļvada ārējais diametrs 50mm (PE caurule), uzsūkšanas augstums nav lielāks par 6m, spiediena caurule ieguldīta ar vienmērīgu slīpumu.
40 l/min ar spiedienu 1.0bar:
Sūknis Multi EVO 3-50M 0.7kW 230V (preces numurs 110885)
50 l/min ar spiedienu 1.5 bar
Sūknis Multi EVO 5-60M 1.2kW 230V (preces numurs 110882)
Abiem sūkņiem pieejama arī trīsfāžu versija. Sūkņa ieslēgšanu / izslēgšanu var organizēt ar elektrības slēdža palīdzību (nav komplektā), vai automatizēti, aprīkojot ar nelielu spiedtvertni un spiediena releju (nav komplektā).

Informācija par preces komplektāciju: agriseta-signakvedukts.lv, 67805318

Antoņina

03 May 2022

Ūdens sūknis dārza laistīšanai

Labdien. Ir doma iegādāties ūdens sūkni dārza laistišanai. Ūdeni ņemtu no upes, attālums no dārza līdz upei apm. 300m, pie elektribas pievienot nevar. Sūkni novietotu krastā, cauruļvadu nekādu nav, galvenais nogādāt ūdeni līdz dārzam, galā atrastos parastā dārza šļūtene.

Akvedukts

03 May 2022

Ūdens sūknis dārza laistīšanai

Ja nav pieejama elektrība, jāizmanto sūknis ar benzīna motoru. Diemžēl lielais attālums ūdens padevei radīs arī lielu pretestību plūsmai, tādēļ cauruļvada līniju nepieciešams veidot ar liela diametra cauruli - mēs ieteiktu pat D50mm polietilēna (PE) cauruli. Caurule jāuzstāda vienmērīgā slīpumā. Sūknis: https://www.akvedukts.lv/lv/prece/degvielas-dzineja-suknis-hydroblaster-2.5hp-pentair

Продолжай дискуссию

Ответить: Kalvis

Дата 20 Jun 2021

 

Введите ниже показанный код безопасности


Вопросы задали и отвечали:

akvedukts   - Akvedukts

Авторизованный пользователь - Регистрированный клиент "Akvedukts"

Посетитель - Незарегистрированный посетитель