Поиск


Поиск


Вопрос и ответы

Juris

13 Apr 2022

Piemeroti sukni.

(Kanalizācija / drenāža)

Baseini , 12 metri * 40 metri * 20 cm (dzilums). Ieklati ar biezu polietilena klaju. Tiek izmantoti savvalas udens augu destu audzesanai.Desti izvietoti uz kokosriekstu pluksnas paklajiem ( ~ 60*120 (cm) .Kad desti saniedz vajadzigo briedumu paklaji tiek parvietoti. Baseins tiek atudenots un gatavots jaunai partijai.Udens nav loti piegruzots ( dulkes , pa kadai lapinai).Udeni nolaiz atverot(norokot zemi un nolokot polietelnu) zemako sturi baseinam(visi jau it ka ir plakne bet kads tomer ir zemaks).Jautajums: Varbut varat ieteikt piemerotus sukni (us) (jaudigus ).

Paldies: Ar cienu Juris

Tel: ...

Akvedukts

14 Apr 2022

Piemeroti sukni.

Vai pareizi saprotam, ka sūkni nepieciešams baseina 12x40x0.2 (maks. 96m3) atbrīvošanai no ražošanas procesā radītā ūdens apjoma? Tam būtu izmantojams drenāžas sūknis. Taču, lai izvēlētos atbilstošu jaudu, nepieciešams zināt:
1) cik ilgā laikā baseins jāiztukšo (lai izvēlētos sūkņa ražīgumu)
2) cik augstu ūdens jāpaceļ (ja līdz šim ūdens tika izlaists to izpludinot, tad celšanas augstums varētu būt baseina borta augstumā, taču tad tam nepieciešams apstiprinājums, ka tā arī ir)
3) cik tālu no sūkņa atrašanās vietas šis ūdens jāpadod (vai sūknis atradīsies baseinā un ūdens tikai jāpārceļa pāri baseina malai, vai jāpadod kur tālāk)

Pēc šīs infromācijas varēsim noteikt sūkņa nepieciešamo darba punktu, ieteikt sūkņa modeli un padeves cauruļvada diametru.

Gaidīsim papildu informāciju.

Juris

21 Apr 2022

Piemeroti sukni.

Labdien. Paldies par atsauksmi!

Papildus pieprasitaa informacija:

Baseina iztuksosanas laiks butu velams atraks neka patreiz ar pasteci un uz beigam piepalidzot ar birstem sadzenot nelielas nogulsnes viena baseina sturi(kurs tiek atverts norokot aizsarg zemi un nolaizot seguma plevi.

Jaa, udens japacel tikai baseina borta augstuma ( ~ 20 cm).

Tieshi taa , udens tikai japarcel pari baseina bortam. Varbut varetu padot talak 2-5 metrus ertibai.

Saimniecibaa ir kadi 40-50 baseini. Tatad kads no tiem tiek atudenots regulari lai sagatavotu vietu nakamajai stadu partijai.

Lai labak butu saprotams ka viss izskatas daba varu nosutit dazas photo ar iztiritu un augiem aiznemtu baseinu. ( vajadziga adrese)

Neesu patstavigs darbinieks kompanija , bet saprotu un redzu ka so darbu var veikt kvalitativi izmantojot vienu cilveku uz baseinu , nevis 3-4 .
uz visu dienu ( kas ari izmaksa dargak) .

Kompanija Salix ( salixrw.com). Internacionala kompanija , baseinus majas lapa laikam neredzet , bet jums bus saprotams par ko ir runa.

Ar cienu: Juris

Продолжай дискуссию

Ответить: Juris

Дата 13 Apr 2022

 

Введите ниже показанный код безопасности


Вопросы задали и отвечали:

akvedukts   - Akvedukts

Авторизованный пользователь - Регистрированный клиент "Akvedukts"

Посетитель - Незарегистрированный посетитель