Поиск


Поиск


Вопрос и ответы

Mārtiņš

02 Oct 2017

ūdensapgādes sūknis Nocchi Jet 1000-M 1.1kw

(Ūdensapgāde)

Labdien!
Sūknim Nocchi Jet 1000-M pārbaudot spiedienu spiedkatlā, nāk ārā gaiss ar ūdeni. Mēģinot iepumpēt spiedkatlā gaisu, spiediens ceļās pašā sūkņa manometrā, vai pie vainas būtu membrāna?

Akvedukts

05 Oct 2017

ūdensapgādes sūknis Nocchi Jet 1000-M 1.1kw

Visas pazīmes rāda, ka spiedkatla membrāna ir caura. Gaiss no ūdens spiedkatlā ir atdalīts ar gumijas membrānu. Ja pa gaisa ventīli nāk ārā ūdens, tas nozīmē, ka membrāna ir caura. Sūkņa manometra rādījumam nav nekāda sakara ar gaisa spiedienu spiedkatlā. Taču, ja pumpējot gaisu spiedkatlā, manometrs izmaina rādījumu, tas nozīmē, ka gaisa un ūdens telpas ir savienotas. Šī ir otrā pazīme, kas norāda, ka spiedkatla membrāna ir caura.

Es

26 Jul 2020

ūdensapgādes sūknis Nocchi Jet 1000-M 1.1kw

Tāda pati problēma..
Kur šo membrānu konkrētajam modelim iegādāties ?

Akvedukts

27 Jul 2020

ūdensapgādes sūknis Nocchi Jet 1000-M 1.1kw

Membrānas var iegadāties pie noteiktas spiedtvertnes (spiedkatla) importētāja / pārdevēja. Akvedukts pārstāvēto ražotāju iekārtām un aprīkojumam rezerves daļas var iegādāties jebkurā Akvedukts klientu apkalpošanas centrā (skatiet KAC kontaktus). Pirms došanās uz veikalu, noteikti nofotografējiet, vai uz lapiņas uzrakstiet spiedtvertnes ražotāja nosaukumu un tvertnes tilpumu – tā pārdevējs nekļūdīgi varēs noteikt kāda membrāna nepieciešama.

Продолжай дискуссию

Ответить: Mārtiņš

Дата 02 Oct 2017

 

Введите ниже показанный код безопасности


Вопросы задали и отвечали:

akvedukts   - Akvedukts

Авторизованный пользователь - Регистрированный клиент "Akvedukts"

Посетитель - Незарегистрированный посетитель