Meklēt


Meklēt


Jautājums un atbildes

Māris

08 Apr 2015

ūdens sūkņi

(Ūdensapgāde)

Labdien,- ir ūdens sūkņi ar spiedkatlu kuriem trubiņa ir tieši no sūkņa korpusa apakšas uz spiedkatlu un ir sūkņi kuriem trubiņa uz spiedkatlu iet no sūkņa virspuses ieskrūvētā trīsdaļīgā savienojuma,
kāds lūdzu var pateikt kādēļ tā un kurš risinājums ir labāks

Akvedukts

09 Apr 2015

ūdens sūkņi

Pasaulē ir simtiem sūkņu ražotājfirmas. Katra cenšas būt oriģināla ar savu sūkņu attīstības koncepciju. Mājas ūdens apgādes automātu hidrauliskais darba princips ir gandrīz nemainīgs un vienāds visiem ražotājiem, taču ārējais izskats un dizainiskais noformējums ir ļoti dažāds.
Katra firma cenšas samazināt ražošanas un transporta izmaksas, palielināt sava ražojuma pieejamību ne tikai savā valstī, bet arī citur pasaulē.
Konstruktori cenšas samazināt ūdens apgādes automāta gabarītus, nesamazinot spiedkatla tilpumu un sūkņa darbības parametrus.
Ūdens apgādes automāts ar lokano savienojumu no sūkņa korpusa apakšējās daļas uz spiedkatlu ir par 6-9 centimetriem zemāks nekā pielietojot lokano savienojumu no sūkņa augšējās daļas caur trīsgabalu uz spiedkatlu. Viņi ir arī vieglāki pēc svara. Šādus sūkņus konteinerā var iekraut vairāk.
Diezgan bieži sūknis tiek montēts vietā ar ierobežotu augstumu. Tad šiem 6-9 centimetriem var būt izšķiroša nozīme.
Pēc tehniskajiem parametriem abi risinājumi ir identiski.

Turpini diskusiju

Atbildēt: Māris

Datums: 08 Apr 2015

 

Ievadiet zemāk šeit redzamo kodu


Tēmas un atbildes no:

akvedukts   - Akvedukts

Autorizēts lietotājs - Reģistrēts "Akvedukts" klients

Viesis - Nereģistrēts apmeklētājs