Meklēt


Meklēt


Jautājums un atbildes

Vladimira

04 May 2018

Udensistema

(Ūdensapgāde)

Visu parbaudiju, bet problemu nevaru atrast.lieta tada, ka man parak biezi sledzas suknis ieksa( loti atri krit spiediens sistema!) Spiedkatls ir 60l, tikko ataisu kranu, ta uzreiz spiediens leja lidz 1.7, ka man iestelets. Spiedkatla spiediens ir 1.5. Spiediena relejs iestadits uz 1.7( ieslegsanas) un 3.4( izslegsanas). Nomainijam pretvarstu. Parbaudiju spiedkatla spiedienu( pie izslegtas stravas un atverta krana). Rada 1.5, it ka viss normali. Kas varetu but pa iemeslu , kapec tik atri krit spiediens? Paldies

Akvedukts

07 May 2018

Udensistema

Nepieciešama papildus informācija, lai noteiktu, kāpēc tik ātri krīt spiediens.

Iesakām, sagaidīt brīdi, kad sūknis izslēdzas pie 3,4bar spiediena. Tad atvienot to eletrības padeves un noteikt iztecējušā ūdens apjomu caur krānu līdz ieslēgšanās spiedienam 1,7 bar un pēc tam līdz pilnīgai iztukšošanai.

Igors

10 May 2018

Udensistema

Labdien.


Dārza mājai caur hidroforu no spices nepienāk ūdens.
Kas varētu būt par vainu?

Vladimirs

16 May 2018

Udensistema

5l bija maximums, lidz suknis atkal iesledzas. Izjaucu ara, parbaudiju membranu - vesela. Interesanti ar to gaisa piepumpesanu sanaca, pumpe - it ka rada 0, bet gaiss ieksa ir ( iespejams pumpim manometrs beigts ). 1 dienu viss bija ok, bet talak tas pats. Secinajums, ka elbi spiedkatls laiz gaisu ara. interesants noverojums, ka manam spiekatlam var pieslegt sistemu gan augsha ,gan apaksha, bet augsejam pieslegumam nebija nekadas blives, iespejams skruvejot, kads aizimirsis pielikt.

Turpini diskusiju

Atbildēt: Vladimira

Datums: 04 May 2018

 

Ievadiet zemāk šeit redzamo kodu


Tēmas un atbildes no:

akvedukts   - Akvedukts

Autorizēts lietotājs - Reģistrēts "Akvedukts" klients

Viesis - Nereģistrēts apmeklētājs