Meklēt


Meklēt


Jautājums un atbildes

Rinalds

05 Nov 2019

Ieskrūvējama čaula termometram

(Apkure)

Apkures akumulatoram jāpievieno termometrus. Izvadi, kuros paredzēts ieskrūvēt čaulas termometriem paši jau ir 100mm gari (dēļ akumulatora siltinājuma). Vai es pareizi domāju, ka čaulas jāņem pēc iespējas garākas (jūs piedāvājat max 350mm), lai temperatūru mērītu pēc iespējas akumulatora iekšienē? Kāda būs temperatūras precizitāte, ja tādā garā čaulā ievieto termometru ar daudz īsāku kātu (piem. 75mm)?

Akvedukts

05 Nov 2019

Ieskrūvējama čaula termometram

Mūsu piedāvātie termometri (ražotājs Watts), kurus var izmantot arī akumulācijas tvertnēm, ir jau komplektā ar čaulām 1/2''ā L=42mm vai 1/2''ā L=99mm (termometrs ar kodu 991091).
Protams, tvertnei ar biezāku siltinājumu, precīzu rādījumu ātrāk parādīs termometrs ar garāku čaulu. Tas ātrāk reaģēs uz šķidruma temperatūras izmaiņām akumulācijas tvertnē, jo īsākā čaula, sava garumā dēļ, atradīsies tehnoloģiskā “kabatā”.
Ieskrūvējama čaula 1/2''a.v. D10, L-350mm (ražotājs Kramer) paredzēta temperatūras devējiem-sensoriem. Šī ražotāja (Kramer) čaula atšķiras no Watts termometra čaulas, ar to, ka tajā nevar korekti ievietot termometru!

Turpini diskusiju

Atbildēt: Rinalds

Datums: 05 Nov 2019

 

Ievadiet zemāk šeit redzamo kodu


Tēmas un atbildes no:

akvedukts   - Akvedukts

Autorizēts lietotājs - Reģistrēts "Akvedukts" klients

Viesis - Nereģistrēts apmeklētājs