Meklēt


Meklēt


Jautājums un atbildes

Kārlis

26 Jan 2021

Granulu apkure!!

(Apkure)

Labdien, tuvākā 1/2 gada - gada laikā plānoju apkures ierīkošanu dzīvoklī 50m2 Optimālā iespēja ir granulu katls, gāzes nav. Siltā grīda būs vidējā ( lielākajā telpā 16m2 ) plus viens radiators tālākajā ( atrodasblakus ). Grīda un radiators jau uzstādīts. Kādi būtu Jūsu ieteikumi katlu izvēlē,vidēji automatizēts (nav jātīra bieži), un protams optimāla cenas/snieguma attiecība. ps.interesētu ari uzstādīšana. Paldies,Kārlis!

Akvedukts

01 Feb 2021

Granulu apkure!!

Pirms plānot granulu katla apkuri dzīvoklī, vispirms jāpārliecinās par katla dūmgāzu kanāla pieejamību, kā arī par to, vai šis dūmgāzu kanāls tiks izmantots tikai un vienīgi vienam apkures katlam (netiks pievienoti divi vai vairāki apkures katli). Viena apkures iekārta (Katlu telpa) – viens dūmgāzu kanāls, kas atbilst spēkā esošajiem ugunsdrošības normatīviem.
Ja šis jautājums atrisināts, tad ieteiksim izvēlēties Centrometal vai Biodom ražotu granulu katlu. Abiem ražotājiem pieejami kompakti apkures katli ar automātisku degli, palielinātu granulu bunkuru un dāsnu pamat komplektāciju (cirkulācijas sūknis, drošības grupa, izplešanās tvertne).
Individuālas konsultācijas saņemšanai aicinām sazināties ar mūsu speciālistiem apkures aprīkojuma jautājumos Gintu Kampmani vai Dmitriju Gaujenieti (skat.sadaļu Kontakti).

Turpini diskusiju

Atbildēt: Kārlis

Datums: 26 Jan 2021

 

Ievadiet zemāk šeit redzamo kodu


Tēmas un atbildes no:

akvedukts   - Akvedukts

Autorizēts lietotājs - Reģistrēts "Akvedukts" klients

Viesis - Nereģistrēts apmeklētājs