Meklēt


Meklēt


Jautājums un atbildes

Armands Gailišs, valdes loceklis

05 Feb 2021

(Jautājumi par uzņēmuma darbību)

Labdien. Sakiet lūdzu, kā es varu iegādāties vannas maisītājkrānu jūsu veikalā ja man netiek dota iespēja to apskatīt . Vai tiešām nav pat iespēja ieiet veikalā pat ja es tur esmu tai brīdī tikai vienīgais pircējs un ievērojot visus drošības pasākumus.

Akvedukts

05 Feb 2021

Saskaņā ar izsludināto ārkārtas stāvokli un uz to attiecinātiem ierobežojumiem Akvedukts klientu apkalpošanas centros ir aizliegts apkalpot privātpersonas. Akvedukts, izprotot ūdensapgādes un siltumapgādes jautājumus kā vienu primārām nepieciešamībām iedzīvotāju veselības un labklājības nodrošināšanā, privātpersonām piedāvā konsultācijas pa tālruni, kā arī iespēju veikt preču pasūtīšanu un apmaksu tiešsaistē. Ja preces iegādei nepieciešama tās apskatīšana, aptaustīšana vai piemērīšana, tad to iegāde jāatliek uz laiku, kad tiks atcelti tirdzniecības ierobežojumi privātpersonām.
Klātienes apkalpošanas ierobežojumi neattiecas uz vairumtirdzniecības klientiem - uzņēmumu pārstāvjiem. Uzņēmumu pārstāvjus apkalpojam ierastā kārtībā, stingri ievērojot prasību attiecībā uz personu skaitu, kas vienlaikus drīkst atrasties tirdzniecības telpās.

Armands Gailišs

05 Feb 2021

Jūs atbildat par privātpersonām, bet es jautāju kā juridiskā persona kas jūsu veikalos bieži iepērkas. Domāju ka jau tas tā pat bija skaidrs. Tad es nesaprotu, jo uz durvīm nekas nav norādīts cik cilvēku drīkst atrasties vienlaikus telpā un vai tas ierobežotais cilvēku skaits, ja tāds ir, tad kopā ar veikala pārdevējiem vai pircējiem? Vai man kā juridiskai personai kas regulāri iepērkas jūsu veikalā un veic tur pasūtījumus bija tiesības tur ieiet lai apskatitu nopirktu vannas maisītāju, vai ...kā teicu, veikalā biju vienigais pircējs.

Akvedukts

08 Feb 2021

Mēs atbildē sniedzām informāciju arī par gadījumiem, kas attiecas uz juridiskām personām un to pārstāvjiem: "Uzņēmumu pārstāvjus apkalpojam ierastā kārtībā, stingri ievērojot prasību attiecībā uz personu skaitu, kas vienlaikus drīkst atrasties tirdzniecības telpās."

Turpini diskusiju

Atbildēt: Armands Gailišs, valdes loceklis

Datums: 05 Feb 2021

 

Ievadiet zemāk šeit redzamo kodu


Tēmas un atbildes no:

akvedukts   - Akvedukts

Autorizēts lietotājs - Reģistrēts "Akvedukts" klients

Viesis - Nereģistrēts apmeklētājs