Meklēt


Meklēt


Jautājums un atbildes

Arturs

30 Oct 2022

Arturs

(Ūdensapgāde)

Jautajums! Ir dzilurbums 48m, ūdens no krāna nāk ar daudziem maziem burbulīšiem (taka mineraludeni) kas varetu but par vainu?

Akvedukts

31 Oct 2022

Arturs

Nepieciešama papildu informācija. Vai ūdens tiek padots ar dziļurbuma sūkni, vai ar sūkni, kas uzstādīts ārpus urbuma (ūdens no urbuma tiek uzsūkts)?

Arturs

31 Oct 2022

Arturs

Neesmu tik gudrs kas ko sūc vai kas ko padod. Sūknis ir leja dziļurbuma un suknis ir ari maja. Domaju ka suknis urbuma uzceļ lidz majai un majas suknis piepilda izplešanas trauka🤷‍♂️

Akvedukts

01 Nov 2022

Arturs

Visticamāk, sīko burbulīšu iemesls ir kavitācija, kas rodas, veidojoties vakuumam sūkņa darba kamerā. Kavitācija sūknī rodas, ja ūdens no sūkņa spiedvadā izplūst vairāk, nekā no uzsūkšanas līnijas spēj pieplūst. Burbulīšu daudzumam vajadzētu samazināties, vai pat pazust, ja ar sūkni tiks padots neliels ūdens daudzums, un palielināties, ja ūdens plūsma ir lielāka.
Jāmeklē iemesls, kādēļ uzsūkšanas līnijā ir izveidojusies lielāka pretestība plūsmai, nekā tā bijusi iepriekš. Piemēram, kļūda sūkņa darbībā, kas ūdeni padod no dziļurbuma (ja tāds patiešām uzstādīts), ūdens līmeņa pazeminājums ūdens ņemšanas vietā, nobloķēts uzsūkšanas cauruļvads, u.c.
Iesakām vērsties pie zinoša speciālista, kas situāciju izmeklētu objektā.

Arturs

01 Nov 2022

Arturs

Paldies par info.

Turpini diskusiju

Atbildēt: Arturs

Datums: 30 Oct 2022

 

Ievadiet zemāk šeit redzamo kodu


Tēmas un atbildes no:

akvedukts   - Akvedukts

Autorizēts lietotājs - Reģistrēts "Akvedukts" klients

Viesis - Nereģistrēts apmeklētājs