Meklēt


Reģistrētiem lietotājiem



Meklēt


Reģistrētiem lietotājiem



Visas preces - Cauruļvadu armatūra - Drošības armatūra - Atgaisotāji

Atdalītājs gaisa/netīrumu XStream Vent-Clean 1¼"

Kods :
991283

220.75 EUR

(Cenas norādītas ar PVN)

 

Flamco XStream gaisa un netīrumu atdalītāji nodrošina zemāku enerģijas patēriņu, mazāku nolietojumu, mazāk avāriju, ilgāku darbmūžu, un tādējādi sniedz augstāku apkures un dzesēšanas sistēmas efektivitāti.

Efektīva kombinācija.
No sistēmas viedokļa, vienmēr labāk uzstādīt atsevišķu gaisa un netīrumu atdalītāju. Sistēmās, kur vienlaikus uzstādīt Flamco XStream Vent un Clean ir grūti, Flamco XStream Vent-Clean ir piemērotākais risinājums.

Ar unikālu ECO / MAX režīmu.Izmantojot režīmu ECO, daļa no sistēmas ūdens (daļēja plūsma) tiek vadīta caur Flamco XStream.Izmantojot režīmu MAX, viss sistēmas ūdens tiek vadīts caur Flamco XStreamApkures sistēma patērē līdz pat 15 % mazāk enerģijas.*Līdz 6 % efektīvāka apkures sistēma.*Iekārtu var pagriezt 360 grādu leņķī, kas atvieglo tā uzstādīšanu.Sistēmas plūsmas virziens nav būtisks. Tādējādi tiek novērstas uzstādīšanas kļūdas.Pateicoties jaudīgam iekšējam magnētam, Flamco XStream Clean un Vent-Clean ļoti pievelk magnetītu.Izolācija ir neatņemama Flamco XStream konstrukcijas daļa. Tādējādi siltuma zudumi tiek samazināti līdz minimumam.Iebūvētais apkopes indikators norāda, kad sistēma ir pēdējo reizi skalota/atgaisota, izmantojot režīmu MAX.
* Aprēķināts pēc Hysopt metodes sistēmā ar gāzes katlu un manuāli darbināmiem radiatora vārstiem.

Raksts: XStream aizsardzība

Vairāk informācijas