Meklēt


Reģistrētiem lietotājiem



Seko vai novērtē

Meklēt


Reģistrētiem lietotājiem



Seko vai novērtē

Ziņu arhīvs

AUKSTS, SILTĀKS, KARSTS!

01.10.2007.

BB Brokastis un "Akvedukts" piedāvā - auksts, siltāks, karsts!

HERZ produkcija!

27.08.2007.

SIA "AKVEDUKTS" atsāk aktīvi tirgot HERZ siltumtehnisko armatūru un paplašinājis noliktavā pieejamo preču klāstu, ko var var aplūkot sadaļā e-noliktava.

Strūklaka Skrīveru dendrārijā

27.08.2007.

2007.gadā pēc ilglaicīgas dīkstāves renovēta un iedarbināta strūklaka Skrīveru dendrārijā, šosejas Rīga- Daugavpils malā. Izbūvējot objektu, saglabāta baseina forma, centrālā strūklakas daļa aprīkota ar dekoratīvu elementu (mākslinieks Gunārs Platpīrs), kā arī izveidota pazemes sūkņu telpa strūklakas apkalpojošo iekārtu izvietošanai. Pasūtītājs- AS "Latvijas Valsts Meži", būvniecības darbus veica SIA "Skrīveru Celtnieks". Turpinājums...

Jauna prece!

06.08.2007.

Sadzīvē pielietojamo ražojumu sērijā FLOTEC jauni ražojumi:

Jaunums!

02.07.2007.

Jauns, alternatīvs lokanais savienojums ūdensapgādes un apkures sistēmu montāžai! Sicurflex nerūsējošā tērauda, griežama, gofrēta ,viegli lokāma caurule, dos iespēju savienot divas nekustīgas detaļas dažādos līmeņos, lenķos un attālumos.

Jauna prece!

30.05.2007.

Sākot ar maija beigām "Akvedukts" sāk piedāvāt viena no pasaules pazīstamākā spiedkatlu ražotāja - GLOBAL WATER SOLUTION - produkciju. Šī ražotāja produkciju visā pasaulē izmanto tāds uzņēmums kā GRUNDFOS. Produkcijai tiek dota 5 gadu garantija, īpaši tiek uzsvērts, ka garantijas laikā tiem nevajadzēs atjaunot spiedienu.

AKTUĀLS PRODUKTS!

24.05.2007.

Ainavu arhitektiem, dizaineriem un citiem interesntiem! Dažādu nokrāsu oļi no dabīga akmens - dekoratīvs materiāls nelielu dārza strūklaku, iekštelpu un āra laukumu dekorēšanai. Oļi tiek piedāvāti ar frakciju 3-5cm. Fasējums- 25kg maisos, viena kvadrātmetra laukuma noklāšanai nepieciešami apmēram 100kg oļu. No jūnija beigām būs pieejami arī jau labi pazīstamie baltie marmora oļi.

ŠĻŪTENES UN ŠĻAUKAS

07.05.2007.

BB Brokastis un kompānija Akvedukts piedāvā - parunāsim par šļūtenēm un šļaukām! Klausieties no 7. līdz 11. maijam katru rītu pēc plkst. 8.00!

Strūklaka "Fridrihs Kazimirs" Ventspilī

07.07.2006.

28.jūnija pēcpusdienā Ventspils pilsētā notika gandrīz vai par tradīciju kļuvis pasākums- kārtējās strūklakas iedarbināšana. Ar jaunu ūdens rotu ventspilnieki šoreiz aplaimoja Reņķa dārza dīķi. Strūklaka izvietota uz plosta un 13 atsevišķas strūklas ar ūdeni nodrošina trīs jaudīgi sūkņi, kas darbojas ne tikai atkarībā no iestādītās programmas, bet arī vadoties pēc vēja ātruma. tālāk ...

Jauna preču grupa!

09.05.2006.

SIA "Akvedukts" piedāvā polietilēna izolācijas materiālus apkurei un sanitārtehnikai.


Lapa 85 no 88

Vecākas ziņas

E-noliktava